donderdag 21 augustus 2014

Handen met patronen




Benodigdheden:
- wit A4 papier
- liniaal
- zwarte fineliner (of stift met dun puntje)
- gekleurde stiften

Begin met de basis. Trek 2 keer de linkerhand om op het papier. Eentje recht en de ander ondersteboven. Daarna worden er allemaal horizontale lijnen getrokken met een liniaal van verschillende breedtes. Tussen de lijnen maak je allemaal verschillende patroontjes, totdat het hele papier gevuld is. (Dit kan ook met liniaal voor extra rechte lijntjes.)

Om echt precies te werk te gaan, kan je er voor kiezen om eerst alle lijnen met grijs potlood te doen en later over te trekken met fineliner, mocht je eventueel uitschieten. Mocht dit te veel werk zijn, dan kan je direct met zwarte fineliner aan de gang.

De basis is klaar.


























Het inkleuren kan gaan beginnen. Alleen de vakjes aan de binnenkant van de handen worden ingekleurd. Zoals je kunt zien loopt het patroon van de ene hand door in de andere. Je moet er dus op letten dat hetzelfde patroon in beide handen dus dezelfde kleur heeft.

BELANGRIJK: Wees zorgvuldig met inkleuren! Zodra je per ongeluk een vakje inkleurt buiten de handen, dan kan je dit niet meer uitwissen.

En zo is uiteindelijk het resultaat.






7 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Knap gedaan! Altijd een leuk idee en past binnen de leerstof voor de derde graad.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo daar, als een nieuweling in crypto-valutahandel, verloor ik veel geld door alleen op de markt te navigeren. In mijn zoektocht naar een echte en vertrouwde handelaar, kwam ik Anderson Johnny tegen die me begeleidde en hielp om zoveel winst te maken tot een bedrag van $ 40.000. Ik deed mijn eerste investering met $ 1.000 en behaalde een ROI van $ 9.400 in minder dan 8 dagen. U kunt contact opnemen met deze deskundige handelaar via e-mail tdameritrade077@gmail.com of op WhatsApp +447883246472 en wees klaar om uw eigen getuigenis te delen

    BeantwoordenVerwijderen