dinsdag 12 augustus 2014

Boekenleggers #1 - Dieren





Ja hoor, daar zijn ze gelukkig weer, de boekenleggers. In deze eerste versie vind je sjablonen om deze vrolijke dierenboekenleggers te maken: een koe, olifant of giraffe.



Kant-en-klare boekenleggers voor jong en oud, alleen nog even inkleuren. Volg de stappen hieronder en gebruik ook deze leuke dieren boekenleggers. Onder aan de pagina zijn de sjablonen te downloaden.

Veel plezier ermee!


» Boekenlegger Giraffe
» Boekenlegger Koe

4 opmerkingen:

  1. Wat een handige boekenleggers! Super! Die ga ik gebruiken in mijn groep 5/6. Deze had ik nog niet eerder voorbij zien komen. Heb je het hoofdje met gewoon plakband erop geplakt of met 3D plakband?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt Rianda!
      Het hoofdje heb ik met twee nietjes er aan vast gemaakt. Zo blijft het hoofdje aan de bovenkant van de bladzijde 'haken'.
      Als je goed kijkt, kan je bij het olifantje de nietjes zien zitten.

      Verwijderen
  2. Ik denk dat ik de kop op het lijf plak, alles lamineer en dan met een mesje het kopje weer los snijdt. Zo heb ik het ook ooit met leesmonstertjes gedaan. Bleef het hele jaar stevig zitten!
    Bedankt voor je voorbeelden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk dit! Het zou helemaal tof zijn als er nog enkele dieren bij zouden komen, voor wat meer keuze. Ik ga ze gebruiken in mijn groep 5-6. Dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen