woensdag 18 oktober 2017

Bladeren met patronen




Benodigdheden:
- wit A4 papier + papier voor sjabloon
- grijs potlood
- liniaal, schaar
- zwarte fineliner
- gekleurde stiften

Een van mijn populairste opdrachten is de 'handen met patronen'. (klik) Op Pinterest kom ik hem iedere keer weer tegen en daarnaast is hij ook het meest bekeken op mijn site. Vandaar dat ik op dit idee kwam.

De bedoeling van de opdracht is hetzelfde. Alleen gebruiken we dit keer geen handen als sjablonen, maar bladeren.

Je begint met het trekken van lijnen over de lengte van verschillende diktes. Doe dit met liniaal en zwarte fineliner. Let op, houd de liniaal stevig vast, want één verschuiving kan al zorgen voor een fout in je tekening.



De volgende stap is het maken van patronen. Gebruik hier ook weer de zwarte fineliner voor. Elke regel krijgt zijn eigen patroon. Om nette rechte lijnen te krijgen, kun je ook weer je liniaal gebruiken. Je mag een van je favoriete patronen best nog een keer gebruiken.


Daarna maak je een sjabloon van een herfstblad. Doe dit op het andere papier. Ik heb het blad zelf getekend, maar wil je voor makkelijk gaan, dan kun je via Google ook genoeg sjablonen vinden van bladeren. Print deze dan uit en trek deze meerdere keren over op je papier. Het leukste effect krijg je door de bladeren van verschillende kanten te laat zien. (recht, schuin of ondersteboven)


En dan is het tijd om te gaan kleuren! Je moet hier best precies te werk gaan. Eén foute streep en je effect valt weg. Het patroon loopt van het ene blad in het andere blad door. Dat betekent dat je ook de gehele 'strook' dezelfde kleuren moet gebruiken.

En dan krijg je uiteindelijk dit resultaat! Ik heb ervoor gekozen om alleen 'herfstkleuren' te gebruiken om zo in het thema van de herfst te blijven.



7 opmerkingen:

  1. Mooi gedaan en prima voor de eindtermen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo en welkom bij Spotcap Global Financial Services, Mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur. Ik bied allerlei leendiensten aan

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht via WhatsApp: +491742018459 | en heb binnen 24 uur een lening op uw rekening, want we bieden uitstekende leningservices over de hele wereld.

    Wij bieden allerlei soorten leningdiensten (Persoonlijke Lening, Zakelijke Lening en nog veel meer), wij bieden zowel langlopende als kortlopende leningen en ook kunt u tot 15 miljoen euro lenen en wij verstrekken leningen tegen een lage rente van 3% per jaar. Mijn bedrijf zal u helpen verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leenproducten.

    Ik erken het feit dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor individuen die een financieel probleem hebben en een oplossing hiervoor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​aandelenlening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente, onvoldoende onderpand, schuld/inkomstenratio, lage kredietscore of andere redenen

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u het nodig heeft

    Wij bieden 24-uurs leningsdiensten van wereldklasse. Voor vragen/vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht via WhatsApp: +491742018459 | & Ontvang direct een reactie

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft. Schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Uw financiële vrijheid ligt in uw handen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben geldschieter en ook financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypothecaire lening of lening nodig om uw project te voltooien? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We bieden allerlei soorten leningen, waaronder langlopende en kortlopende leningen, beveiligde en ongedekte leningen en nog veel meer. Schrijf ons voor meer informatie via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447360502110 en ontvang binnen een oogwenk een reactie.

    Een lening van een betrouwbaar en bekwaam bedrijf is wat u nodig heeft om uw doel te bereiken. Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen al uw ambities waar te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    * U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibel rentepercentage van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - U kiest de terugbetalingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop geen kans mis door een gebrek aan financiën. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld met financiële moeilijkheden te kampen hadden

    Voor meer informatie over ons leenaanbod kunt u ons uw leenverzoek sturen via
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Tussenpersonen/consulenten/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In het volste vertrouwen zullen we samenwerken in het belang van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ben je het zoeken naar leningen en hypotheken beu, of word je voortdurend afgewezen door banken en andere financiële instellingen of een microfinancieringsregeling. Hiermee willen wij u informeren met 100% garantie dat wij leningen van elk bedrag aanbieden tegen een rentepercentage van 2% per maand. Wij verstrekken LENINGEN voor bedrijfsontwikkeling. concurrentievoordeel/bedrijfsuitbreiding. Zorg ervoor dat we gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch zijn. en deelnemende financier voor onroerend goed en elke vorm van zakelijke financiering, wij verstrekken langlopende leningen van maximaal twee tot vijftig jaar en alle rentetarieven en berekenen en maken jaarlijkse betaling mogelijk E-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com.

    Wij bieden de volgende soorten leningen aan en nog veel meer;

    * Persoonlijke leningen (lening zonder onderpand)
    * Zakelijke leningen (onbeveiligde lening)
    * Consolidatielening
    * Combinatielening
    * Verbouwing

    Om contact op te nemen voor het zoeken naar een lening, antwoordt u met uw e-mail-ID, zodat ik u meer kan sturen ter goedkeuring
    Bedankt, neem contact met ons op via e-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com
    bel of WhatsApp: +393512114999

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zou jullie allemaal willen aanbevelen aan een geloofwaardige en oprechte particuliere geldschieter die mijn lening aan mij goedkeurde binnen enkele uren na zoveel mislukte pogingen om een lening te krijgen. Ik was verrast en blij dat de particuliere geldschieter me redde en me een lening met 2% rente, neem nu contact met haar op als u een dringende lening nodig heeft E-mail: christywalton355@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een kredietverstrekker en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypothecaire lening of een lening nodig om uw project te voltooien? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. Wij bieden allerlei soorten leendiensten aan, waaronder leningen op lange en korte termijn, gedekte en ongedekte leningen en nog veel meer. Voor meer informatie kunt u ons schrijven via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of mij rechtstreeks een bericht sturen via WhatsApp via: +447360502110 en u ontvangt onmiddellijk een antwoord.

    Een lening van een betrouwbaar en bekwaam bedrijf is wat u nodig heeft om uw doel te bereiken. Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en wij streven ernaar u te helpen al uw ambities waar te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financiële oplossingen aan particulieren en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    * U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rente van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - U kunt de terugbetalingsdatum kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online aanvraag.
    * Gepersonaliseerde begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Laat geen kansen mislopen door een gebrek aan financiering. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld met financiële problemen kampten

    Voor meer informatie over ons leningaanbod kunt u ons uw leningaanvraag sturen via
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Tussenpersonen/consulenten/makelaars zijn van harte welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In het volste vertrouwen zullen we samenwerken in het belang van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik zou jullie allemaal willen aanbevelen aan een geloofwaardige en oprechte particuliere kredietverstrekker die mijn lening aan mij heeft goedgekeurd, slechts binnen een paar uur na zoveel mislukte pogingen om een lening te krijgen. Ik was verrast en blij dat de particuliere kredietverstrekker mij redde en mij een lening aanbood. lening met 2% rente, neem nu contact met haar op als u een dringende lening nodig heeft. E-mail: christywalton355@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen